Întrebări Frecvente

Informatii despre plata prin card

Modalitati de plata” metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Informatii despre plata prin card, va apare pe extrasul de cont al clientului astfel: Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele cleansound.

Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

Metoda de livrare principala este cu Urgent Caragus in 2-7 zile lucratoare. Pretul transportului este: SUB 500 de lei: 12.00 LEI + 1 leu / KG + TVA Peste 500 de lei: Sub 10 KG: Gratis; Peste 10KG: 25 LEI + TVA

Informatii despre politica de anulare si rambursare

Anularea tranzactiei

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Rambursarea / restituirea tranzactiei

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Din suma rambursata se vor scadea taxele de transport, daca au fost achitate suplimentar fata de valoarea produsului.
Suntem aici să te ajutăm! Contact
Select your currency
RON Leu românesc

Shop By Department