Live Demo Martin Lighting București și Cluj Napoca – septembrie 2023

Live Demo Martin Lighting București și Cluj Napoca – septembrie 2023
De curând am organizat 2 demo-uri live Martin Lighting în calitate de distribuitori exclusivi Martin în România. Dacă nu ai reușit să participi, dar ești curios să afli cum s-au desfășurat, continuă să citești pentru o mică retrospectivă. 

Ca să o luăm cu începutul, din martie 2023 am devenit distribuitorii oficiali Martin Lighting în România. Ne bucurăm că putem pune la dispoziția clienților și partenerilor noștri portofoliul extins de produse Martin, recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor excepțională. 


Cum a decurs organizarea live demos Martin? 

Când am decis să organizăm live demos Martin, am pornit de la ideea că ne este ușor să vorbim despre cât de extraordinare/cool sunt luminile Martin, dar adevărata magie se întâmplă când le vezi în acțiune. Altfel este când le testezi live, verifici temperatura luminii și descoperi ce poți face cu fiecare sistem sau cum se adaptează la proiectul/spațiul tău etc. 

Așa că ne-am mobilizat, am pregătit luminile Martin pentru demo și l-am contactat pe Peter Dahlin, directorul de vânzari Martin pentru Europa, America Latina, Orientul Mijlociu și Africa să ne ajute cu prezentările. Apoi am luat legătura cu partenerii noștri din țară și așa am ajuns la Stage Expert în București (25 septembrie) și în Club After Eight din Cluj-Napoca (27 septembrie).      

      

   
 

Ce tipuri de lumini Martin am prezentat? 

       1. ELP CL IP
Prima lampă prezentată, Martin ELP CL IP, îmbină saturația culorilor și puterea de 6,900 lumeni a originalului ELP CL cu certificarea IP65 pentru rezistență împotriva prafului și a umezelii. ELP CL IP este gradat C3 pentru rezistența împotriva coroziunii și este pregătit pentru orice provocări pot crea evenimentele outdoor.

       2. MAC Aura XB
Am continuat prezentarea cu Mac Aura XB, versiunea extra-bright a familiei Mac Aura. Recunoscute pentru posibilitățile nelimitate de control și abilitatea de a face față condițiilor de vreme mai puțin prielnice, luminile sunt potrivite atât pentru concerte, cât și pentru cluburi de noapte și show-uri TV. Mac Aura XB oferă și un sistem nou de mixare a culorilor, dar și un design optimizat al lentilelor, pentru rezultate și mai precise.

       3. ERA 400 Performance CLD
Conceput pentru a satisface cererea pentru un moving head luminos și compact, potrivit pentru tururi și concerte, Martin ERA 400 Performance CLD îmbină proiecția gobo de 6,500k produsă de LED-ul alb de 300W, cu zoomul 1:3 și dimming electronic. Versatil în adevăratul sens al cuvântului, ERA 400 Performance CLD oferă posibilități de utilizare aproape nelimitate.

       4. MAC Encore Performance CLD
MAC Encore Performance CLD integrează o tehnologie LED de ultimă generație, capabilă să genereze întregul spectru de lumină 6000k, de la pasteluri subtile la culori vibrante. Printre diferențiatori se numără replicarea luminii naturale reci, operare și răcire ultra silențioase și cel mai bun raport mărime-greutate-performanță.

       5. ERA 800 Performance
Martin ERA 800 Performance este proiectat pentru a face față evenimentelor importante din zona de entertainment, producții live pe scene mari sau stadioane, cu un output real de 34000 de lumen. Emite o proiecție clară de 6,500k cu ajutorul ledului de 800W și este extrem de robust și compact. Martin ERA 800 Performance permite un zoom 1:8 și dimming electronic.  

       6. Mac Aura XIP
Am încheiat cu Mac Aura XIP, cea mai recentă adiție la familia Mac Aura și în același timp prima concepută și pentru utilizare outdoor. Cele 12 filamente RGBW oferă un efect de aura backlight extrem de luminos și un grad mare de personalizare prin control individual. Este o lampă mică, compactă, dar foarte rezistentă atât indoor cât și outdoor. Apropo, efectele eye candy ale lămpii se integrează perfect în industria televiziunii 😉

Cine ne-a ajutat cu prezentările Martin? 

Prezentările au fost ținute de Marius Marcoianu (Clean Sound) și Peter Dahlin, directorul de vânzari Martin pentru Europa, America Latina, Orientul Mijlociu și Africa. Cu o vastă experiență în domeniu și o înțelegere tehnică profundă, Peter face parte din familia Martin de aproape două decenii. În plus, e fluent în 7 limbi străine. Mai puțin româna. Deci engleza este un must pentru cei care vor să participe pe viitor ;) 


Sesiuni interactive 

Atât în București, cât și în Cluj-Napoca am avut parte de un public variat inclusiv oameni de televiziune, de showbiz, teatru, reprezentanți ai unor firme de închiriere scenotehnică. La finalul prezentărilor Peter a fost asaltat cu întrebări specifice, iar cei prezenți au avut șansa să testeze scenarii practice, să verifice setările luminilor și să vadă first hand cum s-ar adapta lămpile în spațiul lor. Încă puțin și își făceau pe loc propriul program de iluminat :)
 

Ce urmează? 

Pentru noi a fost prima (și cu siguranță nu ultima) dată când organizăm un eveniment de genul. Ne-a plăcut să auzim întrebările voastre, să schimbăm idei și să vă aducem mai aproape de inovațiile și soluțiile Martin așa că promitem să continuăm cu noi live demos prin țară.  

Între timp, dacă aveți orice întrebare sau curiozitate legată de luminile Martin, suntem aici! Organizăm și demo-uri private la cerere 😉 

Despre Martin Lighting: De peste 30 de ani, Martin stabilește standardele iluminatului profesional pentru divertisment, zona comercială și arhitectură. Sistemele dinamice de iluminat Martin sunt soluțiile preferate de către designerii de iluminat, firmele de rental și integratorii de sisteme din întreaga lume. 

Despre Clean Sound & Light. Suntem pasionați de tot ce înseamnă scene, fie mici sau mari. Experiența de aproape 20 ani în domeniul scenotechnicii ne dă încredere că putem să consiliem (aproape) pe oricine. De curând am devenit furnizorii oficiali Martin în România și ne dorim să fim reprezentanți corecți și de încredere, pentru toți clienții noștrii. 

Suport clienti L - V: 10:00 - 18:00; S, D - Inchis

0790 99 99 22 office@cleansound.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!