Cortină mobilă, lumini și videoproiector cu pânză de proiecție de 6m pentru liceul Bolyai Farkas din Târgu Mureș

Cortină mobilă, lumini și videoproiector cu pânză de proiecție de 6m pentru liceul Bolyai Farkas din Târgu Mureș
Am încheiat 2023 cu un proiect foarte drag nouă: modernizarea sălii festive a liceului Bolyai Farkas din orașul nostru natal, Târgu Mureș. În cele ce urmează, vrem să împărtășim cu voi cum am transformat spațiul într-o sală cu soluții moderne de iluminat și proiecție, pregătită pentru evenimente, spectacole și diverse proiecte. 


Ce a implicat utilarea sălii? 

Modernizarea sistemului de iluminat cu echipamente Martin, pentru o atmosferă mai caldă, mai primitoare și care să îndemne elevii să participe la evenimentele organizate de liceu.   Luminile au fost instalate pe un tronson de aluminiu de la Milos, pe picioare cu ridicare manuală de la Fantek. Pentru gestionarea luminilor, a fost instalat un controller de lumini cu laptop – NX DMX.

Instalarea unui videoproiector cu pânză de proiecție de 6m din spate, o tehnologie modernă și inovatoare pentru orașul nostru. Cu ajutorul său, pot fi realizate proiecții cu calitate foarte înaltă a imaginii, potrivite atât pentru vizionarea materialelor video, cât și pentru prezentări. Ecranul motorizat a fost fabricat de Adeo, iar videoproiectorul Epson are o putere de 7000 de lumeni, rezoluție WUXGA și amplificare 4K.

Cortină mobilă, cu posibilitate de închidere și deschidere de la distanță, sincronizată pe toate instalațiile de acest tip din sală. Cortina și sistemul de umbrire au fost realizate la comandă, în Belgia.

Ne bucurăm că am reușit să integrăm un ansamblu de tehnologii moderne de care să beneficieze elevii liceului și ne dorim să dezvoltăm cât mai multe astfel de proiecte în viitor. Dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre proiect sau ai nevoie de soluții de scenotehnică, decor sau recuzită, ne poți contacta aici

Suport clienti L - V: 10:00 - 18:00; S, D - Inchis

0790 99 99 22 office@cleansound.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!